Medela Borstvoeding Hulpset 009.0005

Medela Borstvoeding Hulpset 009.0005

Merk: Medela

39.95

Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie
Dit product wordt gratis verzonden!
Productnummer: 5.241018.15.30.01
Productinformatie

De borstvoedingshulpset van Medela is een ideaal hulpmiddel om bijvoeding te geven aan je baby terwijl hij of zij aan de borst drinkt. Dit kan jou als moeder helpen om borstvoeding te geven wanneer je dit anders niet zou kunnen doen, en het helpt tegelijkertijd je kindje ook om zijn of haar zuigreflexen te oefenen.

De borstvoedingshulpset ondersteunt de unieke band tussen moeder en kind, en leidt tot een bevredigende borstvoedingservaring. Met deze hulpset geef je je baby de nodige extra melk, terwijl hij of zij ook aan de borst wordt gevoed. Het reservoir met extra melk kan op de borst van de moeder gelegd worden, of opgehangen worden aan een standaard.

De Medela borstvoeding hulpset bestaat uit de volgende onderdelen: voedingsfles, halskoord, ventielhouder, ventielen met slang, koppelring en afdekkap.

Eigenschappen:

  • Medela Borstvoeding Hulpset
  • Stelt moeders in staat om borstvoeding te geven als dat anders niet mogelijk zou zijn
  • Stimuleert de melkproductie van de moeder omdat de baby rechtstreeks aan de borst zuigt
  • Leert de baby correct te zuigen door een vacuüm aan de borst te creëren
  • Ondersteunt de unieke band tussen moeder en baby
  • Inclusief voedingsfles, halskoord, ventielhouder, ventielen met slang, koppelring en afdekkap

Let op: omdat dit een hygiënegevoelig product betreft, gelden er afwijkende retourvoorwaarden.

Product kenmerken
Kleur: Transparant
Inclusief: Voedingsfles, halskoord, ventielhouder, ventielen met slang, koppelring en afdekkap
Exclusief: -
Algemeen: Borstvoeding Hulpset
EAN 7612367041164

2 van 2 beoordelingen

4.5 van 5 sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met dit product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


30/11/2020

Hanneke

Dit hulpmiddel heeft mij enorm geholpen om onze premature dochter aan de borst te laten drinken. Doordat ze zo vroeg was geboren had ze niet genoeg (zuig)kracht om een volledige voeding te drinken. Het gebruik is een beetje een gedoe, aanhappen was soms lastig omdat ze zowel tepel als slangetje in haar mond moest krijgen. Maar als je het eenmaal goed onder de knie hebt, is het geweldig dat ze zo wel uit de borst kon drinken zonder dat je daarna nog helemaal een flesje na moet geven omdat ze niet genoeg uit de borst kon halen. Bijkomend voordeel bij mij was dat ze hierdoor vaker en langer aan de borst lag en daardoor ook meer oefende aan de borst. Zodoende dronk ze binnen week nadat ik dit ging gebruiken alles volledig zelfstandig uit de borst en was dit hulpmiddel niet meer nodig!

18/04/2021

Lisa

Handig hulpmiddel! Het is in het begin even zoeken met aanleggen met het slangetje maar gelukkig hadden zoon en ik het gauw door. Ik heb dit aangeschaft op advies van de LK om mijn zoontje beter en langer aan de borst te kunnen laten drinken om zo mijn productie omhoog te helpen. Mijn zoontje was ‘lui’ geworden van de fles en pakte de borst slecht. Er zitten drie maten slangetjes bijgeleverd, voor mijn zoon van 7 weken is de kleinste maat goed om dan net een beetje extra melk te krijgen wat hem motiveert om te blijven drinken zonder dat hij zich te snel volstouwt. De twee andere slangen zijn echt te groot voor een oudere baby, die zijn meer voor echt de prematuurtjes die nog niet sterk genoeg zijn om te drinken. Sinds ik het gebruik merk ik al verbetering in mijn productie. Ik laat mijn zoontje eerst beide borsten zoveel mogelijk leeg drinken, daarna als hij in slaap is gevallen hang ik de set aan en bied ik nogmaals beide borsten aan. Werkt super! Het is wel even vervelend met schoonmaken want je moet het elke keer wel vrij direct na de voeding schoonmaken omdat de slangetjes anders verstopt raken, maar het scheelt heel erg qua tijd met een flesje na geven en/of na kolven. Zeker als je zoals ik weinig melk kunt kolven, zoonlief onttrekt toch de meeste melk dus op die manier worden mijn borsten tenminste goed geleegd. Wel opletten dat je de dop met ventiel niet te strak dichtdoet, dan gaat het lekken! Zonde van je afgekolfde melk.