Merk: Maxi Cosi

Adviesprijs: 229.00

Special Price 199.00

-13%
13% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 229,00

Special Price € 199,00

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Dit product wordt gratis verzonden!

 • Niet goed geld terug garantie!
Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size Base voor Coral, Pebble Pro, Pearl Pro en Jade Reiswieg 8786010110
Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size Base voor Coral, Pebble Pro, Pearl Pro en Jade Reiswieg 8786010110

Adviesprijs: 229.00

Special Price 199.00

Product omschrijving

De Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size base maakt je kleintje vervoeren met de Coral, Pearl Pro i-Size, Pebble Pro i-Size en Jade reiswieg veiliger en makkelijker! Deze cominaties voldoen aan de strenge i-Size richtlijnen. Dit houdt in dat de autostoel in deze base de maximale veiligheid aan je kindje biedt. 

De base kan makkelijk worden aangesloten met de Isofix installatie in je auto. De geïntegreede indicator bevestigd wanneer de base goed is aangesloten, maar tevens ook wanneer de autostoel goed is aangesloten. Met deze base en bijbehorende autostoeltje of reiswieg ben je ervan verzekerd dat je je kleine veilig vervoert!

Eigenschappen:

 • Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size Base
 • Geschikt voor Coral, Pearl Pro i-Size, Pebble Pro i-Size en Jade reiswieg
 • Voldoet aan i-Size richtlijnen
 • Maakt vervoeren veiliger en makkelijker
 • Met Isofix vast te zetten
 • Gemakkelijk Click & Go systeem
 • Afsteunpoot klikt in juiste positie
 • Vrijwel onmogelijk om verkeerd te installeren

Product kenmerken

Algemeen i-Size Base
Merk Maxi-Cosi
Excl Autostoeltje
Kleur Zwart
EAN 8712930161851
i-Size Ja

Blogberichten

Vergelijkbare artikelen

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.

Klantenreviews

TCA | 23-06-2020
Voordat ik me ging verdiepen in autostoeltjes, had ik een tweedehandsje die met de gordel vastgezet werd. Hij zat echt goed bevestigd, maar elke keer als ik een scherpe bocht maakte zag ik zo mijn kind met zitje en al meebewegen. Leek mij niet de bedoeling. Vervolgens kom ik erachter dat je het beste zo lang mogelijk een kind achterwaards kan vervoeren. De nek van een baby kan een aanrijding niet aan als hij met de rijrichting mee wordt vervoerd. Dus ik ben gaan zoeken naar de perfecte stoel, maar daar zijn er bizar weinig van waarin je je kind tot gemiddeld 4 jaar achterwaarts in kan vervoereb! Dus ik ben uitgekomen op de Maxi-Cosi Pearl Pro 2 met deze base. Geen seconde spijt gehad! Ja, het is een i vestering, maar gezien je er jaren gebruik van kan maken, vind ik het dit zeker waard. Meer ouders zouden hun kind langer achterwaarts moeten vervoeren. Wat betreft de installatie, easy! Ook heel relaxt met die piepjes en lampjes. Weet je tenminste zeker dat je het goed hebt gedaan. Ik raad 'm aan! Met volle overtuiging!
DijksP | 22-06-2020
We zijn zeer te spreken over de Family Fix 3 base. Samen met een geschikt stoeltje of wiegje is dit een heel veilige manier om je kindje te vervoeren. We hadden al positieve ervaringen met een oudere variant van de family fix basis, maar deze uitvoering is in alle opzichten degelijker. Vanuit de doos heb je de basis in 5 minuten in je auto geklikt. Bevestigen gaat nog steeds via de isofix beugels in je auto, maar de vormgeving van de family fix 3 zorgt ervoor dat de basis nog steviger bevestigd is. Hij lijkt beter aan te sluiten op de autobank. Lampjes en geluidjes bevestigen meteen of je het goed geïnstalleerd hebt en dat systeem werkt ook als je je stoeltje vastzet. Het is fijn dat de basis met verschillende producten te gebruiken is, zodat hij mee kan met de groei van je kindje. Je kunt er dus lang gebruik van maken
Yolanda | 20-06-2020
De FamilyFix 3 is een onderstel speciaal ontwikkeld voor meerdere typen Maxi Cosi autostoelen ( o.a. Jade, Coral, Pebble Pro & Pearl Pro). Met behulp van isofix haken kan je het onderstel in de rugleuning van je auto bevestigen. Enige wat daarvoor nodig is dat je de haken volledig uitschuift, in de isofix schuift en zorgt dat de poot van het onderstel stevig op de grond staat. De FamilyFix 3 zal vervolgens bevestigen met een geruststellende pieptoon en een groen licht. De poot is eventueel ook verschuifbaar om deze langer of korter te maken, afhankelijk van hoe hoog de zitbank van je auto is.

De uiteindelijke autostoel kan vervolgens heel eenvoudig (en op maar een manier – dummy proof!) op het onderstel geklikt worden. Het wederom geruststellende geluid van de FamilyFix 3 zal je vertellen dat je je taak succesvol volbracht hebt. Ik merk dat het hier gaat om een kwalitatief product, het geheel van onderstel en autostoel is lastig om nog verder te bewegen en zit solide en stabiel in de auto, hetgeen mij een erg veilig gevoel geeft voor mijn kinderen.

Ik ben erg tevreden over het onderstel.
Pieter | 11-06-2020
Deze base is echt zeer handig in gebruik. Je kan hier namelijk een maxi cosi op bevestigen maar ook de autostoel Pearl Pro 2. Het is heel fijn om de maxi cosi hier in te klikken en niet meer met gordels bezig te hoeven zijn. Je hoort een piepje als de maxi cosi goed is bevestigd. Ook gaan er dan 3 groene lampje op de base zelf branden. De autostoel plaatst je eenmalig in de base en die staat dan stevig op zijn plek. De base is heel makkelijk te plaatsen in je auto. Er zitten pootjes aan die je kan uitschuiven tot je de gewenste lengte hebt. Daarom sluit je hem aan op de isofix haken in je auto. De rugleuning van de base heeft twee standen zodat hij optimaal tegen de rugleuning van de autostoel kan worden geplaatst.
Als je deze base eenmaal hebt gebruikt dan wil je niet meer terug om alles vast te maken met autogordels.
Hoigraad | 11-06-2020
We hebben de Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size nu een aantal weken in bezit en het bevalt uitstekend. We hebben hiervoor een oudere variant gehad van de Familyfix en er is weinig verschil en de installatie gaat nog steeds hetzelfde. Het plaatsen heb ik binnen enkele minuten gedaan. De lampjes en piepjes op de Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size geven aan of alles op de juiste manier geplaatst is.

We gebruiken de Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size in combinatie met de Maxi-Cosi Pearl Pro 2. Het bevestigen van de Pearl Pro 2 kan op twee manieren en is heel erg eenvoudig. Bij het correct plaatsen hoor je weer een piepje en zie je 3 lampjes branden, zodat je veilig de weg op kan.

De Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size in combinatie met de Pearl Pro 2 staat vast in de auto. De Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size is voornamelijk handig als je een maxi-cosi vaak in en uit de auto haalt, zoals we bij de Pebble deden. We Pearl Pro 2 kan alleen met de Maxi Cosi FamilyFix3 i-Size gebruikt worden. We vinden de Maxi-Cosi Pebble wel steviger en veiliger staan in de auto met een Familyfix, dan een bevestiging via de gordel.

We zijn erg tevreden met het product en er zijn eigenlijk geen nadelen. Wellicht de hoge prijs, maar het is ook een investering, omdat we de Pearl Pro 2 tot 4 jaar gebruikt kan worden.