Navigatie

MamaLoes MEGA sale: kijk hier!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Speenkoorden

Speenkoorden en speenkettingen zijn enorm handig! Het speenkoord kan gemakkelijk bevestigd worden aan de bovenkleding van je baby, hierdoor blijft deze altijd zitten en valt de speen niet meer op de grond. Je zal nooit meer de fopspeen van je kleintje kwijt zijn als je een speenkoord of -ketting gebruikt.

Speenkoorden Online Bestellen

Speenkoorden zijn bij MamaLoes verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende merken. Speenkoorden en -kettingen zorgen ervoor dat je de fopspeen van je kleine niet meer gauw kwijt zal raken, of op een onhygiënische plek moet opbergen. Naast speenkoorden heeft MamaLoes nog verschillende andere speenaccessoires in haar assortiment die ervoor zorgen dat de fopspeen van je kleine niet gauw kwijtraakt.

Speenkoorden, speenkettingen en andere speenaccessoires bestel je eenvoudig en veilig online bij MamaLoes. Dankzij het ruime aanbod zit er altijd iets voor je tussen en je bestelt het eenvoudig en veilig online bij MamaLoes! Heb je vragen over onze speenkoorden, speenkettingen of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in een van onze winkels. Team MamaLoes staat voor je klaar!

50 resultaten
Filter