Lamaze Muziekdoosje

Maak kennis met de vrolijke en kleurrijke muzikale knuffels van Lamaze. Dit baby speelgoed is niet alleen heerlijk zacht en daardoor een leuk knuffelvriendje voor je kind, maar het helpt je kleine ook nog eens om heerlijk zacht in slaap te vallen! Eén druk op de knop en het muziekdoosje verspreidt een zachte gloed en een rustgevende melodie. Ideaal om snel in dromenland te belanden!

Lamaze Muziekknuffel

De Lamaze knuffels zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en gaan dan ook lekker lang mee. Jouw kindje zal gegarandeerd heerlijk zacht en comfortabel knuffelen en slapen met een muzikale knuffel van Lamaze. De zachte texturen van de knuffeldieren nodigen uit om aangeraakt en ontdekt te worden. De Tomy Lamaze muziekdoosjes zijn al te gebruiken vanaf de geboorte! 

De Tomy Lamaze knuffelvriendjes zijn eenvoudig en veilig online te bestellen bij MamaLoes. Heb je vragen over de Lamaze muziekdoosjes of één van onze andere babyproducten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ook altijd gezellig langskomen in één van onze winkels. We helpen je graag!