Nattou Knuffels

Wat zal je kleine heerlijk en comfortabel slapen met de lieve en fijne knuffeltjes van Nattou. De Nattou knuffels zijn lief, zacht en zullen al snel tot de beste knuffelvriendjes van je kleine horen. De Nattou knuffels zijn zachte en ondersteunende vriendjes voor jouw baby. Ze vergezellen je je kindje tijdens zijn of haar  ontdekkingstocht door de wereld en bij het slapengaan. De Nattou knuffels geven je baby het nodige vertrouwen, tedere geborgenheid en zachte troost op de sleutelmomenten in het prille groeiproces.

-6%
Nattou Lea het Luipaardje Flatsie Knuffel 136-963114

Nattou Lea het Luipaardje Flatsie Knuffel 136-963114

(0)

Adviesprijs: 17.95

Special Price 16.95

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Knuffeltjes van Nattou

De stylisten van Nattou zijn thuis in de wereld van je baby en weten de bekommernissen van de jonge mama perfect te vertalen in de collecties. Alle stoffen en materialen worden dan ook met de grootste zorg uitgekozen precies omwille van hun zachtheid, van hun veiligheid, èn van hun duurzaamheid. Zo blijft elke creatie opgewassen tegen de enthousiaste liefkozingen van je baby. 

Bij MamaLoes Babysjop bestel je gemakkelijk en veilig online de knuffeltjes van Nattou. Heb jij nog vragen over de knuffeltjes van Nattou of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar!