Easidream Knuffels

Een moeder van 6 kleintjes... Dat is het brein achter Easidream. Haar zesde kind bleef maar huilen, het bleek een dagelijkse strubbeling om het jochie in slaap te krijgen. Na vanalles uitgeprobeerd te hebben, bleek dé oplossing een combinatie van gedimd licht, het geluid van de stofzuiger en een zacht wiegende beweging in het wiegje. Omdat stofzuigen om 2 uur 's nachts niet voor iedere ouder een ideale situatie is, begon ze aan haar eigen productlijn.

Easidream Knuffel Online Bestellen

Ewan the Dream Sheep is het resultaat! Dit schattige, knuffelbare schaap helpt je (onrustige) baby snel in Dromenland te belanden, dankzij de rustgevende roze gloed en de Low Frequency-geluiden zoals hartslag- en baarmoedergeluiden. Dit 'droomschaap' is perfect voor de allerkleinste ukjes! Voor de wat grotere kindjes zijn de baarmoeder- en hartslaggeluiden minder interessant, voor hen bevat Ewan het Schaapje ook de rustgevende klanken van de harp, regen en stofzuiger. Je bevestigt Ewan eenvoudig aan het wiegje, ledikantje of aan de box of autostoel! Gezellig neerzetten kan natuurlijk ook.

Kan jij wel een Dream Sheep of een ander product van Easidream gebruiken? Shop ze voordelig en veilig via MamaLoes. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!