Nijntje Slaaptrainer

De Nijntje slaaptrainer is een bijzonder product. Het leert je kindje namelijk op een speelse manier wanneer hij of zij het bedje uit mag komen. De Nijntje slaaptrainer lost hiermee een veelvoorkomend probleem voor ouders op: het te vroeg opstaan van je kind. Met de Nijntje slaaptrainer is dit gelukkig verleden tijd. 

De kinderwekker van Nijntje werkt als volgt. Als je kind gaat slapen zeg je dat Nijntje ook lekker naar dromenland gaat. Je kind mag zijn of haar bed pas uit als de ogen van Nijntje weer geopend zijn. Dit tijdstip kun je natuurlijk zelf in de Nijntje slaaptrainer instellen. Druk vervolgens op de zilverkleurige balk van de kinderwekker van Nijntje, en de oogjes zullen automatisch sluiten! 

 

-25%
Bambolino Toys Nijntje Zilver Slaaptrainer en Wekker 33190

Bambolino Toys Nijntje Zilver Slaaptrainer en Wekker 33190

(3)

Adviesprijs: 39.99

Special Price 29.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nijntje Wekker

Als je kindje wakker wordt, zal hij of zij eerst naar de Nijntje slaaptrainer kijken. Zijn de oogjes nog dicht, dan weet je kind dat het nog niet het bedje uit mag. Wanneer het tijd is en je kind ligt nog te slapen, zal de kinderwekker van Nijntje niet alleen de ogen openen, maar ook nog eens een leuk melodietje afspelen zodat je kind vrolijk wakker wordt!

De Nijntje slaaptrainer is lekker voordelig verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen over deze speelse kinderwekker? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen!