Kinderwekkers

Bij MamaLoes hebben we verschillende kinderwekkers. Kijk snel verder voor uw mooiste kinderwekker of slaaptrainer.

Tips van mamaloes Tips van mamaloes Tips van mamaloes

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen en mogen staan. Voor kleintjes begint de dag gewoon als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! Met een kinderwekker of slaaptrainer kun je je kind trainen en een beter ritme aanleren.

Een kinderwekker geeft namelijk aan wanneer het tijd is om te gaan slapen en op te staan. Slaaptrainers hebben een schattig en aansprekend design en zijn vaak ook voorzien van allerlei leuke geluidjes, licht en afbeeldingen. Erg leerzaam, maar ook een vrolijk element voor op de kinderkamer!

MamaLoes Babysjop heeft een ruim assortiment leuke en praktische kinderwekkers. Wat dacht je van een kinderwekker in de vorm van Nijntje? De populaire Zazu Sam, het schattige schaapje dat ook nog eens een handige slaaptrainer is? Of de Kidsleep kinderwekker met vervangbare decoplaatjes, zodat je kindje elke keer weer een andere wekker heeft? Kortom: allerlei mogelijkheden om je kind met een kinderwekker op een leuke manier de tijd te leren. 

Shop bij MamaLoes veilig en voordelig een leuke kinderwekker! Voor meer informatie of vragen kan je altijd contact met ons opnemen, of kom gezellig langs in één van onze winkels. We helpen je graag!