Pabobo sterrenprojector

De Pabobo sterrenprojector is een aangename toevoeging in iedere baby- of peuterkamer. De Pabobo sterrenprojector heeft, zoals de naam eigenlijk al zegt, de mooie vorm van een ster. Maar de magie begint pas echt als je de Pabobo projector aanzet en het licht in de kamer uitzet. De slaapkamer verandert plotseling in een prachtige sterrenhemel.

De Pabobo sterrenprojector projecteert mooie sterretjes en maantjes tegen het plafond en de muren van de babykamer. De kleur van het licht verandert constant waardoor het een prachtig schouwspel wordt. De Pabobo sterrenprojector speelt tevens rustgevende muziek af zodat je kleine rustig in slaap zal vallen.

Pabobo projector bij MamaLoes

Bij MamaLoes vind je verschillende kleuren van de Pabobo sterrenprojector. Maar ook voor andere projectors van Pabobo ben je bij MamaLoes aan het juiste adres. Wat dacht je van de Dream Theater? Deze Pabobo projector zet je aan en zal door de ronddraaiende bewegingen allerlei mooie figuren over de muur laten lopen.

De Pabobo projectors zijn voordelig en veilig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van de Pabobo projector? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel. We helpen je graag verder!