Cloud b projector

Al vele jaren is Cloud B dé specialist op het gebied van “pluche with a purpose”, oftewel: pluche dieren met een doel. De producten van Cloud B zijn innovatief in ontwerp en uniek qua functies, geen wonder dan ook dat ze onverminderd populair zijn bij zowel kindjes als ouders!

Dat geldt ook voor de babyprojectors van Cloud B. Samen met  een ‘adviesraad’ - met onder andere kinderartsen en ouders - heeft Cloud B zich ontwikkeld tot slaapspecialist. Een Cloud B projector is dus niet alleen erg leuk, maar draagt ook bij aan een kwalitatief betere slaap. 

De producten van Cloud B zien er schattig uit, de dieren hebben allemaal heel vriendelijke gezichtjes én ze zijn gemaakt van zachte materialen. Je kleintje zal dus graag met een Cloud B Projector willen spelen. Daarnaast zijn de Cloud B Dream Buddies, Twilight Buddies, Tranquil en Softeez voorzien van rustgevende beelden, lichtjes en deuntjes en ontspannende geuren. Neem de angst in het donker weg en zorg er met een Cloud B Projector voor dat je kleintje snel en vredig in dromenland belandt!

Bij MamaLoes vind je allerlei varianten van de Cloud B projector, waaronder de Twilight Turtle met rustgevende sterrenhemel met échte sterrenbeelden. Ga dus samen met je kleintje op zoek naar ‘Kleine Beer’ en ‘Grote Beer’, gewoon in de slaapkamer! 

Wil je meer weten over de unieke Cloud B babyprojectors, of over één van onze andere babyproducten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels, we helpen je graag!