Navigatie

Shop onze PRIJSDALERS hier!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Jollein dekbedovertrek

Bekijk ook ons volledige assortiment baby dekbedovertrekken.

Stijlvol beddengoed, zoals een dekbedovertrek, kan de kinderkamer in één klap een heel andere uitstraling geven. Dan kun je maar beter een hele mooie dekbedovertrek met kussensloop op het bed hebben liggen, toch? Een dekbed van Jollein is daarvoor een uitstekende kandidaat!

De babykamer inrichten

Als je een kindje verwacht, moet je natuurlijk goed voorbereid zijn. Tijdens het inrichten van de babykamer merk je dat je wel erg veel spulletjes nodig hebt. Jollein is al jarenlang een begrip in de babybranche en veel mensen zweren bij hun producten. Voor onder andere kwalitatief hoogwaardig babykamertextiel ben je bij Jollein aan het juiste adres. Zo ook de stijlvolle dekbedovertrekken, die in verschillende designs uit diverse collecties en in allerlei kleurtjes verkrijgbaar.

Dekbedovertrekken van Jollein online bestellen

Jollein heeft een uitgebreid assortiment babytextiel. Ieder jaar komen ze ook met nieuwe collecties vol hippe designs. Wat dacht je van een stijlvolle sterrenprint, schattige ruitjes en trendy 'plusjes'? Combineer verschillende spulletjes bij elkaar en je creëert een prachtige eenheid in de babykamer! De dekbedovertrekken van Jollein passen dankzij hun formaat van 100 x 140 cm om de meeste standaard dekbedden of duodekens voor een ledikant. Omdat ze van 100% katoen gemaakt zijn voelen ze heerlijk comfortabel aan voor je kleintje én zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Ze kunnen gewoon in de wasmachine.

Wil je meer weten over de stijlvolle babyspullen van Jollein, of over één van onze andere babyproducten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels, we helpen je graag!

4 resultaten
Filter