Werken bij MamaLoes 


Wil jij elke dag met een lach op je gezicht naar je werk? Dan is MamaLoes de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf.

De mensen van MamaLoes zijn het hart van het bedrijf. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. MamaLoes heeft een Sociaal Hart. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder! 

Functioneel Applicatiebeheerder

Als applicatiebeheerder heb je een centrale rol om alles in de juiste banen te leiden. Hierbij volg je alle ontwikkelingen op de voet en communiceer je met alle belanghebbende afdelingen. Je bent continu bezig om het werk van jouw collega’s en de beleving van de klanten beter te maken. 

Lees verder

Inbound medewerker Logistiek (m/v)

We zijn op zoek naar een Inbound medewerker die ervoor gaat zorgen dat alle goederen die binnenkomen een logische plek krijgen in ons magazijn.

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan?

Logistiek Medewerker (m/v)

Voor ons magazijn zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons enthousiaste team komt versterken. Je dag bestaat uit diverse logistieke werkzaamheden, zoals het inpakken van bestellingen tot het bevoorraden van onze winkels.

Ben jij zelfstandig en een fysieke aanpakker? 

Assistent Voorraadbeheer (m/v)

Voor ons logistieke centrum zijn we op zoek naar een ijverige en hardwerkende collega die assisteert bij het verwerken van orders, het binnen melden van nieuwe voorraad en andere logistieke werkzaamheden.

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan?

Lees verder

Warehouse Manager (m/v)

Als Warehouse Manager bij MamaLoes ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van onze logistieke operatie.

Ben jij communicatief vaardig heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geef je graag leiding? Lees dan snel verder!

Lees verder

Weekendhulp Breda (m/v)

Voor onze winkel in Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekendhulp die met liefde en plezier onze klanten helpt en adviseert!

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan?

Lees verder 

Weekendhulp Utrecht (m/v)

Voor onze winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekendhulp die met liefde en plezier onze klanten helpt en adviseert!

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan?

Lees verder 

Oproepkracht Logistiek (m/v)

Wij zoeken voor onze afdeling Logistiek enthousiaste nieuwe collega’s die op flexibele basis 2 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om hun steentje bij te dragen.

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? 

Lees verder 

Junior Online Content Marketeer (m/v)

Bij het hebben van een mooie webshop is het van belang dat klanten er de juiste informatie vinden en uiteindelijk overtuigd worden om een aankoop te doen. Hier wordt dagelijks hard aan gewerkt door onze marketingafdeling. 

Kom jij dit team versterken?

Lees verder 

Medewerker Klantenservice, oproepfunctie (m/v)

Voor onze klantenservice zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team kan komen versterken op flexibele basis!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke (bij)baan, in een leuk bedrijf met een enthousiast team?

Lees verder

Een baan zonder sollicitatiegesprek


Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een baan bieden wij jou bij MamaLoes, in samenwerking met Start Foundation, de unieke kans om een baan te krijgen zonder vragen te stellen. Ook wel Open Hiring™ genoemd. Geen sollicitatie gesprek, geen vragen over jouw verleden. Wij kijken alleen naar de toekomst en willen iedereen de mogelijkheid geven om te werken. Het enige wat wij willen weten is dat je 4 uur achter elkaar kunt werken, je kunt tillen en sjouwen in ons magazijn. Én je moet onvoorwaardelijk willen werken.

 
Benieuwd geworden naar deze mooie kans? Lees snel verder! Of kom langs op ons hoofdkantoor.

Open sollicitatie


Open solliciteren kan altijd bij ons! MamaLoes heeft namelijk regelmatig nieuwe vacatures. Wanneer je een open sollicitatie met motivatie en CV naar ons stuurt, bewaren we je gegevens en nemen we contact met je op wanneer er een voor jou interessante functie vrijkomt.

Je kan jouw CV en motivatie sturen naar personeelszaken@mamaloes.nl. Wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

Afstudeeropdracht/stage


Bij MamaLoes staan we altijd open voor jong talent. Ben jij op zoek naar stageplek of afstudeeropdracht? Informeer dan naar de mogelijkheden! Dit kun je doen door een mail te sturen naar personeelszaken@mamaloes.nl, vermeld daarbij ook wat voor opdracht/stage je zoekt en wellicht kunnen we iets voor je betekenen!

Daarnaast hebben we regelmatig een specifiek vraagstuk voor een afstudeeronderzoek. Deze vind je op de pagina Leren bij MamaLoes.

Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld


MamaLoes wil iedereen een kans geven. Soms is een betaalde baan gewoon (nog) niet haalbaar maar wil je wel deel uitmaken van een team. Ook dan willen we graag iets voor je kunnen betekenen! Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.

Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij een toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijks ritme? Dan heeft MamaLoes misschien een plekje voor jou.

Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar personeelszaken@mamaloes.nl. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen.

Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen; deze banen zijn wel perfect om werkervaring op te doen, om je persoonlijk te ontwikkelen, onder de mensen te komen én om een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten. Omdat werken ook hele belangrijke andere doelen heeft dan geld verdienen.