Werken bij MamaLoes 

Wil jij elke dag met een lach op je gezicht naar je werk? Dan is MamaLoes de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf.

De mensen van MamaLoes zijn het hart van het bedrijf. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. MamaLoes heeft een Sociaal Hart. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder! 

Lijn coördinator pick & pack (m/v)

Als lijn coördinator ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het logistieke pick & pack team binnen MamaLoes en ben je het aanspreekpunt voor je collega's als zij even vastlopen. Ons pick & pack team zorgt er voor dat de klantenbestellingen met zorg worden ingepakt en tijdig bij de klant geleverd worden.

Je coördineert de verschillende processen die hierbij komen kijken en maakt gebruik van je helikopterview waarmee je iedereen op de juiste manier kan ondersteunen waar dat nodig is.

Lees meer 

Assistent voorraadbeheer (m/v)

Wanneer een leverancier is langs geweest, zorg je er voor dat het allemaal op de juiste manier verwerkt wordt. Ook het uitsorteren van de pakbonnen en controleren of alles klopt behoort tot jouw takenpakket. Tevens zorg je dat er voldoende voorraad is, zodat je collega's kunnen gaan orderpicken zonder dat de voorraad opraakt. 

Ons bedrijf ontwikkelt zich iedere dag verder en we staan te popelen om ons logistieke magazijn uit te gaan breiden. 

Lees meer

Magazijnmedewerker (m/v)

MamaLoes heeft de grootste webshop voor babyspullen van Nederland. De dagelijkse bestellingen en leveringen van leveranciers worden allemaal verwerkt in ons hoofdmagazijn in Goirle. 

Daarnaast hebben we een apart magazijn op steenworp afstand van ons hoofdmagazijn voor containers en grote goederen. Voor dit magazijn zijn wij op zoek naar een gedreven collega die graag de handen uit de mouwen steekt.

Lees meer

Vakantiebaan logistiek (m/v)

Onze webshop wordt dagelijks druk bezocht en we zijn iedere dag druk bezig met het voorbereiden en verwerken van de bestellingen. Vóór 22.00 uur besteld, is morgen in huis! Aan jou de taak om de klantbestellingen in te pakken en verzendklaar te maken voor de klanten.

Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag een leuk zakcentje bijverdienen? Kom dan werken als vakantiekracht in ons magazijn!

Lees meer

Handige Harry/Hariëtte (m/v)

In onze magazijnen in Goirle en voor onze logistieke processen gebruiken we diverse machines en apparaten welke regelmatig onderhoud nodig hebben.

We leren je graag hoe dit soort onderhoud uitgevoerd kan worden en zijn hiervoor op zoek naar een gedreven collega die graag de handen uit de mouwen steekt.

Lees meer

Winkelmedewerker Breda (m/v)

Voor onze winkel in Breda zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's die met liefde en plezier onze klanten willen helpen en adviseren!

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een leuk team?

Lees verder

Weekendhulp Breda (m/v)

Voor onze winkel in Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste weekendhulp die met liefde en plezier onze klanten helpt en adviseert!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in het weekend in een gezellig team?

Lees verder 

Retouren medewerker (m/v)

Als medewerker retouren heb je een uitvoerende en organiserende rol binnen ons magazijn. Je voert diverse werkzaamheden uit, zoals het ontvangen en controleren van retouren en het zorgvuldig verwerken hiervan in ons systeem.

Ben jij gestructureerd, flexibel en houd je van aanpakken? Kom werken bij MamaLoes!

Lees verder 

Winkelmedewerker Utrecht (m/v)

Voor onze winkel in Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker die met liefde en plezier onze klanten wil helpen en adviseren!

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een leuk team?

Lees verder 

Warehouse Manager (m/v)

Als Warehouse Manager bij MamaLoes ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van onze logistieke operatie.

Ben jij communicatief vaardig heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geef je graag leiding? Lees dan snel verder!

Lees verder

Winkelmedewerker Urk

Voor onze winkel op Urk zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe collega die met liefde en plezier onze klanten wil helpen en adviseren!

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan?

Lees verder 

HR adviseur (m/v)

We zijn op zoek naar een HR adviseur die verantwoordelijk is voor onder andere het werkgeluk van alle collega's, het optimaliseren van het personeelsbeleid en ook voor een verantwoorde en liefdevolle toepassing van de wet- en regelgeving. 

Lees verder

Een baan zonder sollicitatiegesprek


Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een baan bieden wij jou bij MamaLoes, in samenwerking met Start Foundation, de unieke kans om een baan te krijgen zonder vragen te stellen. Ook wel Open Hiring™ genoemd. Geen sollicitatie gesprek, geen vragen over jouw verleden. Wij kijken alleen naar de toekomst en willen iedereen de mogelijkheid geven om te werken. Het enige wat wij willen weten is dat je 4 uur achter elkaar kunt werken, je kunt tillen en sjouwen in ons magazijn. Én je moet onvoorwaardelijk willen werken.

 
Benieuwd geworden naar deze mooie kans? Lees snel verder! Of kom langs op ons hoofdkantoor.

Open sollicitatie


Open solliciteren kan altijd bij ons! MamaLoes heeft namelijk regelmatig nieuwe vacatures. Wanneer je een open sollicitatie met motivatie en CV naar ons stuurt, bewaren we je gegevens en nemen we contact met je op wanneer er een voor jou interessante functie vrijkomt.

Je kan jouw CV en motivatie sturen naar personeelszaken@mamaloes.nl. Wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

Afstudeeropdracht/stage


Bij MamaLoes staan we altijd open voor jong talent. Ben jij op zoek naar stageplek of afstudeeropdracht? Informeer dan naar de mogelijkheden! Dit kun je doen door een mail te sturen naar personeelszaken@mamaloes.nl, vermeld daarbij ook wat voor opdracht/stage je zoekt en wellicht kunnen we iets voor je betekenen!

Daarnaast hebben we regelmatig een specifiek vraagstuk voor een afstudeeronderzoek. Deze vind je op de pagina Leren bij MamaLoes.

Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld


MamaLoes wil iedereen een kans geven. Soms is een betaalde baan gewoon (nog) niet haalbaar maar wil je wel deel uitmaken van een team. Ook dan willen we graag iets voor je kunnen betekenen! Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.

Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij een toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijks ritme? Dan heeft MamaLoes misschien een plekje voor jou.

Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar personeelszaken@mamaloes.nl. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen.

Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen; deze banen zijn wel perfect om werkervaring op te doen, om je persoonlijk te ontwikkelen, onder de mensen te komen én om een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten. Omdat werken ook hele belangrijke andere doelen heeft dan geld verdienen.