Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf €39,00 berekenen wij geen verzendkosten. Daaronder bedragen de verzendkosten voor verzending binnen Nederland €3,95 per bestelling en voor verzending naar België en Duitsland €4,95 per bestelling.*

* Voor commodes, kledingkasten en complete babykamers gelden afwijkende verzendkosten. Wanneer je ervoor kiest om deze artikelen te laten bezorgen, worden €35,00 bezorgkosten in rekening gebracht. Let op: bezorging enkel op begane grond. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze artikelen zelf op te halen in onze winkel. Dit is vanzelfsprekend kosteloos.

Verzending

De verzending van het artikel verloopt via DHL. Wanneer de bestelling en betaling op werkdagen voor 22:00 uur afgerond zijn, wordt het nog dezelfde dag aan DHL overgedragen zodat je het de volgende dag in huis hebt. Ook op zaterdagen worden onze artikelen door DHL bezorgd.

Wanneer je de bestelling hebt afgerond in de webshop, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling met zorg wordt verpakt en op die manier veilig vervoerd kan worden. Wanneer de bestelling bij ons verwerkt is ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je de bestelling via DHL kan volgen.

Verzending met pakketpost 
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis