Junior Online Content Marketeer m/v


MamaLoes is in 2009 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en sterkste babyspecialisten, met een zeer gewaardeerde webshop en 5 winkels in Nederland. Naast mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is, staat MamaLoes voor topservice.

MamaLoes is een echt familiebedrijf dat samen met haar medewerkers groeit en bouwt aan de toekomst. De cultuur binnen MamaLoes laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen. 

De groei van MamaLoes is sterk afhankelijk van de juiste commerciële keuzes op het gebied van online marketing. Bij het hebben van een mooie webshop is het van belang dat klanten er de juiste informatie vinden en uiteindelijk overtuigd worden om een aankoop te doen. Hier wordt dagelijks hard aan gewerkt door onze marketingafdeling en omdat MamaLoes blijft groeien, zijn we op zoek naar een gedreven junior online content marketeer die het team komt versterken. 

 Taken en verantwoordelijkheden:

Dagelijks komen er nieuwe producten binnen. Als content marketeer zorg je ervoor dat deze producten optimaal online gepresenteerd worden. Met jouw commerciële passie doe je daarbij onderzoek naar de eigenschappen van het product en gaat dat uitgebreid en overtuigend omschrijven in onze webshop. Hierbij houd je constant rekening met de SEO principes, zodat het product ook in zoekmachines optimaal vindbaar is voor de potentiële klant.

Naast een goede tekst is het uiteraard ook van belang dat het juiste beeldmateriaal getoond wordt. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Indien nodig maak je hiervoor zelf foto’s in onze fotostudio. Zijn de tekst en het beeldmateriaal helemaal naar wens? Dan ga je bepalen waar in de webshop het product getoond moet worden, zodat de bezoeker het product op alle relevante pagina’s terugvindt.

 Ook de verschillende social media kanalen vallen onder jouw takenpakket, waarbij je nieuwe producten en collecties onder onze volgers onder de aandacht brengt. Verder zal je dagelijks bezig zijn met het beheren van de webshop, maar ook met het uitvoeren van diverse marketing gerelateerde projecten. Samen met het team zorg je bij alle werkzaamheden voor de juiste beeldvorming van MamaLoes bij de klanten; onder meer door een consequente huisstijl uit te rollen, mooie beelden te maken en de juiste tone of voice te gebruiken in alle (online) communicatie.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde HBO-opleiding marketing/communicatie is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
 • Je houdt van aanpakken en secuur werken
 • Je kan goed in teamverband werken en draagt bij aan een open communicatie onderling
 • Je bent creatief en enthousiast

Wat bieden wij?

 • Een gezellige, informele werkomgeving
 • Een jong en enthousiast team
 • Afwisselende, uitdagende werkzaamheden
 • Mogelijkheid om door te leren en te groeien binnen de organisatie
 • Sparren met een extern online marketing bureau
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng
 • Personeelskorting bij MamaLoes én talloze andere bedrijven via Benefits@Work

Interesse?

Is deze vacature op jouw lijf geschreven en kan je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@mamaloes.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.