The Feedback Company

91/100 met 1819 beoordelingen
91/100 met 1819 beoordelingen
De klant staat bij ons op nummer 1 en juist jullie vragen, opmerkingen, klachten, tips en feedback kunnen ons helpen onze service te blijven verbeteren. Wij horen dus graag van je!

Lees hieronder de ervaringen van mensen die al eerder bij ons hebben geshopt:
Schrijf een beoordeling

- 20 oktober 2017

Zeer goede en aangename ervaring

- 20 oktober 2017

Ik vind jammer dat als je retour hebt de kosten voor jezelf is.

Beste Hatice, Jammer te horen dat dit je tegen is gevallen! Wij zullen bij een fout van onze kant altijd retourkosten vergoeden. Als het bijvoorbeeld kapot is of verkeerd geleverd. Echter wanneer iets niet naar wens is kunnen we het ons niet veroorloven om ook dit te vergoeden. Online bestellen blijft altijd lastig omdat je als klant het product niet in het echt kan zien/uitproberen, helaas! Met vriendelijke groet, Team MamaLoes

- 19 oktober 2017

dit is een uitstekend bedrijf mede ook geregeld door de aantrekkelijke aanbiedingen

- 17 oktober 2017

Snel besteld snel bezorgd . Top

- 17 oktober 2017

Prima

- 17 oktober 2017

Mijn levering kwam kapot uit de doos. Mailtje gestuurd en 2 dagen later hup nieuw product toegestuurd gekregen. Zeer correct afgehandeld

- 16 oktober 2017

Helemaal prima. Mooi op tijd geleverd.

- 16 oktober 2017

Goede ervaring snelle afhandeling

- 14 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat mijn bestelling correct is verlopen. Werd op de avond voor de bestelling zoals afgesproken ge nformeerd over de zending.

- 14 oktober 2017

Net na verstrijking van garantietermijn was Sam de slaaptrainer kapot. Bij ander bedrijf heb je pech maar hier wordt dit meer dan super opgelost. Meer dan hele goede service Ik zal iedereen dit bedrijf aanbevelen.

- 13 oktober 2017

Top ervaring Snelle levering. Maar ook een goede service wanneer een artikel niet goed is.

- 12 oktober 2017

super geleverd was 7 min. na tienen toen mail eruit ging. Toch de volgende ochtend in huis. Dankjewel zal een ieder jullie aanbevelen.

- 12 oktober 2017

Wat een klantbeleving fantastische live service via de chatfunctie op de website.

- 6 oktober 2017

Geweldige goede en snelle service met oplossen van defect aan muziekmobiel

- 4 oktober 2017

Goed

- 4 oktober 2017

Bij de bestelling van een combi autostoeltje kinderwagen wandelwagen aangegeven dat we het artikel later in de week wilden ontvangen.Dit i.v.m. met het niet aanwezig zijn beiden aan het werk en dat de buren op vakantie waren. Nog over gebeld met klantenservice en deze mevrouw gaf aan dat deze notitie bij de bestelling gedaan moest worden. De levering zou dan op vrijdag plaatsvinden en donderdag verstuurd worden. In het magazijn lezen ze kennelijk niet goed want ik kreeg op zondagavond een berichtje dat de spullen maandag geleverd zouden worden. Klantenservice kon niets voor ons doen zeiden ze oftewel zoek het maar uit . Erg klantonvriendelijk en niet professioneel. Ik heb de bezorger nog kunnen bereiken zodat deze de dozen nog bij iemand anders in de straat kon leveren. Ik moest vervolgens die zware dozen zelf daar weghalen. Het artikel is prima daar geen klachten over alleen de gebruiksaanwijzing was niet in het Nederlands maar de service is niet best. Zelfs niet een sorry mailtje om het weer goed te maken.

- 3 oktober 2017

Ik heb genoeg spullen van Mamaloes. En ik bestel altijd meer dan ik zou willen Ik ben dus echt heel erg tevreden over de kwaliteit en de service die ze bieden ook aan de telefoon. Fijne site en ik neus er maar al te graag doorheen.

- 3 oktober 2017

Fijne website

- 2 oktober 2017

Prima

- 2 oktober 2017

Perfect

- 2 oktober 2017

Alles prima in orde wel spijtig dat er geen klein attentie bij zat als nieuwe klant bv nota blok

- 2 oktober 2017

Snelle levering . Goede bewaarzakjes voor moedermelk en de prijs is laag.

- 2 oktober 2017

Top

- 1 oktober 2017

Top top top Ze hebben werkelijk alles voor de beste kwaliteit en ook nog eens voor de beste prijs En geloof me ik heb allerlei babyproducten volledig op alle websites online vergeleken. Plus snelle goede bezorging en top klantenservice toen ik even een vraag had

- 28 september 2017

Snelle levering

- 28 september 2017

We hebben nu 2 keer besteld bij jullie helaas zijn beide keren geen succes Contact gezocht eerst gebeld werkneemster klonk wat geiirirteerd en luisterde best slecht. Contact via Facebook gezocht die adviseerde mij te mailen op de mail is nog niet gereageerd.

Beste Ramona, Wat jammer dat je slechte ervaringen met ons hebt! Normaal gesproken is het ook zo dat klachten via Facebook meteen worden opgepakt. Dus je zou niet ook nog een mail moeten hoeven sturen, sorry! Als het goed is heeft mijn collega op de mail gereageerd gisteren, we hopen dat dit een oplossing voor je is! In ieder geval willen we bij deze onze excuses aanbieden voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team MamaLoes

- 28 september 2017

Wel vaker iets besteld altijd tevreden geweest tot nu grijs dopje schiet los trapje zit dan gewoon los zonde

- 27 september 2017

Super

- 26 september 2017

Snelle levering

- 25 september 2017

Snelle levering uitgebreid assortiment erg netjes met retouren en betaalbaar

Artikelen 1 tot 30 van 1819 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 61