Dr Brown's Starterset Options+ Anti-colic Smalle Hals SB03005

Dr Brown's Starterset Options+ Anti-colic Smalle Hals SB03005

Adviesprijs € 34,99 -32% 32% voordeel

23.96

NIET OP VOORRAAD, levertijd half augustus
Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie

Productnummer: 9.100616.10.24.01
Product omschrijving

Het Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Smalle hals starterspakket is ideaal: een compleet setje met Dr. Brown’s flessen, spenen en reinigingsborsteltjes. Dit pakket bevat twee 250 ml flesjes en een 120 ml flesje, drie fase 1 spenen, twee fase 2 spenen en een reinigingsborsteltjes.

Wetenschappelijk bewezen
Dr. Brown’s werd in 1996 ontwikkeld door de Amerikaanse arts Craig Brown. De flessen van Dr. Brown's zijn de enige flessen met een gepatenteerd ventielsysteem, dat bijdraagt aan de gezondheid van je kindje. Dankzij dit ventielsysteem voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Dit voorkomt darmkrampjes en overgeven en behoudt vitamine C, A en E optimaal. De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen.

Voorkomt voedproblemen 
Het unieke Natural Flow-ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, overgeven en boertjes voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen.

Optimaal vitaminebehoud 
Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Andere babyflessen verliezen vitaminen tijdens het voeden. Ons ventielsysteem zorgt er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles. Dat geldt voor borst- én flesvoeding.

Options+ Anti-colic
Dr. Brown's heeft een nieuwe serie flessen, de Options+ Anti-colic flessen. Het ventielsysteem is geoptimaliseerd, waardoor je kleintje nog minder last zal hebben van darmkrampjes, overgeven en boertjes. Daarnaast is de speenring verbeterd, deze heeft meer grip, waardoor het los en vast draaien gemakkelijker zal gaan. De beschermkap is bij deze nieuwe flessen gemakkelijk met één hand te verwijderen doordat er een inkeping in zit. Ook is er bij de nieuwe Options+ flessen een afdekschijfje inbegrepen, zo kan je de fles altijd veilig en lekvrij vervoeren. 

Eigenschappen:

  • Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Starterset Smalle Hals
  • Inclusief 1x 120ml, 2x 250ml, 3x fase 1-speen, 2x fase 2-speen en 1x reinigingsborsteltje
  • Anti-colic: helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen 
  • Optimaal behoud vitamine C, A en E
  • Voedt vacuümvrij drinken, zonder luchtbelletjes 
  • Positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding 
  • Gepatenteerd en geoptimaliseerd ventielsysteem, bewezen werking
  • Vaatwasserbestendig
  • Bevat geen BPA
Videos
Product kenmerken
Kleur: Transparant
Inclusief: 1x 120 ml, 2x 250 ml, 3x fase 1, 2x fase 2, 1x reinigingsborstel
Exclusief: -
Gewicht: 0,1 kg
Materiaal: Kunststof
Leeftijd: Vanaf 0 maanden
Algemeen: Helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen
EAN 0072239306291

9 van 9 beoordelingen

4 van 5 Sterren


44%

33%

11%

0%

11%06/06/2017

Francoise

Prima artikel gebruik dit al langer ben zeer tevreden. Prijs van deze set zeer oké! In de winkel duurder. Snelle levering.

03/02/2018

Marieke

Handige set om mee te starten. Je merkt het verschil bij je kleine hoe het gaat met drinken en het effect daarna. Topkwaliteit en snel geleverd!

24/07/2017

Esther

De kleine heeft veel minder kramp met deze flessen. Super!

27/05/2021

Anke

Fijne flessen uit ervaring. Heb ze nu bijbesteld voor de 3e!

23/06/2016

Els

Fijne flessen met een veranderd ontwerp, daardoor gemakkelijker mee te nemen als je van huis gaat (vorig ontwerp had je een plastic schijfje nodig om lekken te voorkomen en nu sluit de dop goed af). De baby en wij zijn heel tevreden over de flessen en de set is voordeliger dan alles los kopen.

24/05/2017

margriet

erg blij met de flessenset. raad iedereen dr brown aan. er staat echter beschreven in de product beschrijving dat er reinigingsborstel(s) bijgeleverd worden. Dit was bij ons niet het geval. verder alles compleet. het is jammer dit appart nog te moeten bestellen, daarom een ster minder. de kwaliteit is verder super! Beste Magriet, Er zou een borsteltje bij moeten zitten, deze zit in de fles. Wanneer dit niet is dan kun je contact opnemen met de klantenservice zodat ze het voor u kunnen oplossen. Team MamaLoes

22/05/2017

Klaassen

Lijkt prima. Flessen zijn prettig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Wel goed afsluiten anders kan de fles iets lekken. Starterspakket goedkoper dan flessen los.

14/12/2017

Momtobe

Goed product, alleen jammer dat het niet duidelijk is aangegeven dat het om een reinigingsborsteltje gaat voor het rietje van de fles. Beste Momtobe, Fijn dat je blij bent met het product en bedankt voor je feedback we zullen dit meenemen! Met vriendelijke groet, Team MamaLoes

20/03/2019

Lisa

Wat een rot flessen. Heb er 4 en ze lekken allemaal. En buitendat, het helpt niks tegen krampjes. Wat vervelend dat de flessen lekken, dat is niet de bedoeling. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? zij helpen je graag hiermee. Met vriendelijke groeten, Team MamaLoes