Merk: Cybex

Adviesprijs: 449.95

Special Price 299.00

-34%
34% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 449,95

Special Price € 299,00

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Dit product wordt gratis verzonden!

 • Niet goed geld terug garantie!
Cybex Sirona M2 I-Size Deep Black Autostoel incl. Base 520000465
Cybex Sirona M2 I-Size Deep Black Autostoel incl. Base 520000465

Adviesprijs: 449.95

Special Price 299.00

Product omschrijving

Het belangrijkste onderdeel van iedere autorit met kinderen is optimale veiligheid. Cybex heeft werelds meest vooraanstaande technologieën op het gebied van kindveilig vervoer in een nieuw product samengebracht: de Cybex Sirona M2 I-Size. Dit is dan ook de eerste autostoel van Cybex die goedgekeurd is volgens de meest recente en meest strenge veiligheidsnorm I-Size. 

I-Size en achterwaarts vervoer
Eén van de belangrijkste eisen van de I-Size norm is dat een I-Size autostoel kinderen tot 15 maanden achterwaarts moet kunnen vervoeren. Zo ook de Sirona M2. In achterwaarts gerichte autostoeltjes, zoals de Sirona M2, worden de krachten van een aanrijding gelijkmatig over een groot vlak verdeeld. De druk op hals, hoofd en borst wordt zodoende aanmerkelijk teruggebracht. De Cybex Sirona M2 autostoel werkt als een beschermend harnas en ondersteunt het kwetsbare hoofd en de hals. Zo draagt de achterwaarts gerichte Cybex Sirona M2 bij aan vermindering van letsel bij een frontale botsing. 

De Cybex Sirona M2 kan achterwaarts gebruikt worden tot een lengte van 105 cm, en mag voorwaarts gebruikt worden vanaf 76 cm en een leeftijd vanaf 16 maanden. De Sirona M2 kan gebruikt worden tot max. 18 kg (ongeveer 4 jaar). Het veranderen van achterwaarts naar voorwaartse positie gaat eenvoudig met een kliksysteem.

ISOFIX Base
De Cybex Sirona M2 wordt geleverd inclusief ISOFIX base met een steunpoot aan de voorkant voor nog meer stabiliteit.  De Sirona M2 kan enkel met deze ISOFIX base bevestig worden in de auto. Controleer dus of je auto over ISOFIX bevestigingspunten beschikt. ISOFIX zorgt voor een makkelijkere, snellere en veiligere installatie van de autostoel.

Vele functies
De Sirona M2 I-Size autostoel beschikt over vele functies die het vervoeren van je kindje veilig, comfortabel en makkelijk maken. Zo heeft de autostoel een geïntegreerd L.S.P. systeem dat je kind optimaal beschermd bij een zijdelingse botsing. De kracht bij een zijdelingse aanrijding wordt in een vroeg stadium geabsorbeerd door het uitklapbare L.S.P. systeem in combinatie met de optimale hoofd- en schouderbescherming.

De slanke hoofdsteun van de Sirona M2 kan in maar liefst 12 hoogtes versteld worden. De 5-punts veiligheidsgordel is geïntegreerd met de hoofdsteun waardoor deze automatisch meegroeit. De Sirona M2 volgt dus optimaal de groei van je kind! De gordelclips van de 5-punts gordel kunnen aan de zijkanten op hun plaats worden gehouden, omdat je de gespen in handige zakjes kunt steken. Zo kun je je kind nog makkelijker in en uit de stoel plaatsen.

De Sirona M2 kan ten slotte eenvoudig met slechts één hand in verschillende zit- en ligposities geplaatst worden. Achterwaarts kan de Sirona M2 in maar liefst 5 posities versteld worden, en voorwaarts in 3 posities. Kortom: met de Cybex Sirona M2 I-Size autostoel haal je één van de veiligste en meest comfortabele autostoeltjes op de markt in huis!

Eigenschappen Cybex Sirona M2:

 • Kleur: Deep Black
 • Geschikt voor kinderen van 0-18 kg (geboorte tot ca. 4 jaar)
 • Voldoet aan meest recente en strenge veiligheidsnorm I-Size (ECE R-129)
 • Kan zowel achterwaarts (tot max. 105 cm) als voorwaarts (vanaf 76 cm en 16 maanden) veilig gebruikt worden
 • Eén-klikmontage met meegeleverde ISOFIX base: Eenvoudige installatie zonder autogordel voor optimale veiligheid
 • Let op: enkel te bevestigen met ISOFIX
 • Lineaire bescherming bij zijdelingse botsingen (LSP-Systeem): De kracht bij een zijdelingse aanrijding wordt in een vroeg stadium geabsorbeerd
 • Hoofdsteun in 12 posities verstelbaar: Snel en eenvoudig aan te passen aan de meest veilige en comfortabele positie. De stoel groeit mee met je kind.
 • Met één hand te verstelbaar in diverse zit- en ligstanden: achterwaarts 5 posities en voorwaarts 3 posities.
 • 5-punts veiligheidsgordel groeit mee met je kind
 • One-pull Gordelsysteem: Eenvoudige bevestiging
 • Active Response Technology (ART) zorgt ervoor dat je kind bij een botsing actief door het veiligheidskussen in de veiligheidszone van het stoeltje gehouden wordt.
 • Hoezen van ademend textiel, uitwasbaar op 30°
 • De innovatieve Seat-to-chassis technologie zorgt voor een directe verbinding tussen het stoeltje en de carrosserie. Bij een botsing worden de krachten direct van het stoeltje op de carrosserie doorgegeven, waardoor de veiligheidskenmerken van auto en stoeltje tegelijk geactiveerd worden en zo het proces van energieverspreiding zo vroeg mogelijk in gang zetten.
 • Afmetingen (LxBxH): 72x44x66 cm

Product kenmerken

Algemeen I-Size autostoel
Merk Cybex
Incl Cybex M Base
Afmetingen 72x44x66 cm (LxBxH)
Gewicht 15 kg
Kleur Zwart
Leeftijd 0-4 jaar
EAN 4058511828220
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht kind 0 - 18 kg
Lengte kind 40 - 105 cm
Rijrichting Vooruit, Achteruit, Voor- en achteruit
i-Size Ja
Bevestigingswijze Isofix

Vergelijkbare artikelen

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.