Vaderdag tips!

Vaderdag, een traditie die inmiddels ruim honderd jaar bestaat, valt dit jaar op zondag 17 juni. Deze dag is een feestdag ter ere van de papa’s! Officieel vieren we dan dat ze pappa zijn en de ‘plichten’ die er als nieuwe papa bij komen. Wij vinden het gewoon heel leuk om onze papa’s te verwennen!

Vaderdag tips!

Voor de kersverse papa’s hebben we een aantal leuke cadeautips op een rijtje gezet voor de kleintjes die nog niet kunnen kleuren of lekkere ontbijtjes kunnen maken.

Een kleinigheidje

Een leuk slabbetje, rompertje of schattig mutsje waar ‘ik ♥ papa’ of een andere grappige aan papa gerelateerde tekst op staat, doet het altijd goed! Ook de fopspeentjes met ‘I ♥ papa’ erop zullen een lach op papa’s gezicht toveren iedere keer als je kleintje deze in heeft.

Musthave voor de vader

Mannen die vol trots rondlopen met hun kindje in de draagzak: dat vinden wij super stoer! Én schattig natuurlijk, maar dat zeggen we niet hardop. Althans niet waar ze bij zijn. Door de vele interactie die vader en kind hebben tijdens het dragen van de draagzak wordt de hechting bevordert. Het kindje raakt zo (sneller) vertrouwd met de stem, geur en aanwezigheid van de papa.

Naast dat het bijdraagt aan het creëren van een hechte band tussen vader en kind zitten er ook praktische voordelen aan de draagzak. Je kunt veel samen ondernemen en gemakkelijker overal naar toe waar je met een kinderwagen minder makkelijk heen gaat.

Boys will be boys

Die stoere loopauto’s zijn hartstikke leuk voor jouw kleintje, maar wij weten allebei dat deze vooral bedoeld zijn voor de papa’s die van auto’s houden. Ook al zijn ze misschien te groot om met auto’s te spelen. Het hebben van een kindje is een goed excuus om het kind weer in hen los te laten.