Stokke Tripp Trapp of Bloom kinderstoel? Bekijk hier onze voordelige alternatieven.

Ben je op zoek naar een voordelig alternatief voor een Bloom of Stokke kinderstoel? We zetten in deze blog onze alternatieven voor je op een rijtje.

Kinderstoelen Bloom en Stokke Tripp Trapp

Wanneer je op zoek bent naar een kinderstoel, ben je de volgende twee merken vast al in je zoektocht tegengekomen: Bloom en Stokke Tripp Trapp. Een Bloom kinderstoel is herkenbaar aan het opvallende design en de verschillende kleurencombinaties. Het nadeel? Voor een Bloom kinderstoel heb je een aardig budget nodig, prijzen starten namelijk bij 534 euro. Een andere populaire variant is de Tripp Trapp kinderstoel van Stokke. Deze kinderstoel is vooral erg praktisch, met een stabiele en stevige houten constructie zonder poespas. Een Tripp Trapp kinderstoel is verkrijgbaar vanaf 195 euro.

Maar er zijn ook genoeg alternatieven in de markt, die op het gebied van prijs en comfort nét wat aantrekkelijker zijn dan de kinderstoelen van Bloom en Stokke. Maak kennis met de Chicco Baby Hug, de Babymoov Swoon Up en onze meegroei kinderstoelen.

Chicco Baby Hug kinderstoel

Een goed alternatief voor een Bloom kinderstoel is de Chicco Baby Hug. Het grote voordeel van deze kinderstoel is dat deze erg veelzijdig is en vanaf de geboorte al te gebruiken is. Het is namelijk een wiegje, relaxzitje, kinderstoel en gewoon stoeltje in één. De Chicco Baby Hug is gemakkelijk overal naartoe te rijden, dankzij de wieltjes met rem. Ook is deze kinderstoel geheel naar wens in hoogte verstelbaar. En dat ook nog eens met een voordelig prijskaartje: de Chicco is meer dan de helft goedkoper dan een Bloom kinderstoel.

 

Babymoov Swoon Up

Een ander alternatief voor een Bloom kinderstoel is de Babymoov Swoon Up. Dit is een unieke ligstoel voor de allerkleinsten, te gebruiken vanaf 0 maanden. Het zitje van de stoel kan 360 graden draaien, voor maximale flexibiliteit. De Babymoov is verstelbaar op twee hoogtes: de interactiestand en de relaxstand. Voor maximaal comfort en flexibiliteit is de Babymoov dus een uitstekende keuze.

 

Meegroei kinderstoelen

Onze meegroeistoelen voor kinderen zijn een perfect alternatief voor een Tripp Trapp. Op een meegroei kinderstoel kan je kindje al vanaf een vroege leeftijd zitten (vanaf ongeveer 6 maanden). Deze kinderstoelen gaan jaren mee, doordat ze in hoogte verstelbaar zijn. Zo heeft je kindje altijd een eigen stoel om gezellig aan tafel te zitten. De meegroeistoelen in onze MamaLoes shop zijn al verkrijgbaar vanaf €49,99, waarmee het een erg voordelig alternatief is voor een Stokke Tripp Trapp kinderstoel.

De beste alternatieven voor de voordeligste prijs!

Met de Chicco Baby Hug, de Babymoov Swoon Up en onze meegroeistoelen, zijn er dus genoeg goede alternatieven voor een Bloom of Stokke kinderstoel. Wat zijn jouw ervaringen met kinderstoelen? Deel ze met ons in de reacties hieronder!