Navigatie

Shop onze PRIJSDALERS hier!

×
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed, geld terug garantie

Nijntje Bijtringen

Bekijk ook ons volledige assortiment bijtringen.

Het konijntje Nijntje heeft niet alleen producten in haar assortiment met als kenmerk dat ze heel lief en schattig zijn. Ze zijn daarnaast vaak ook erg handig en praktisch. Zo heeft het merk bijvoorbeeld ook de Fresh Food Feeder Sabbelzakjes in haar collectie. Deze sabbelzakjes helpen bij de overgang van fles- naar vast voedsel. Ook bijtringen zitten in het assortiment van Nijntje welke erg handig zijn als je kleintje last heeft van de (eerste) tandjes die doorkomen.

Nijntje Bijtring Online Bestellen

Deze sabbelzakjes helpen jouw kleine een handje bij de overgang van melkvoeding naar vaste voeding! De siliconen voeder is ontworpen voor het veilig voeden van je kleine, niet alleen met vers fruit, maar ook met groentes of gekookte voeding! Als je de inhoud in de koeling hebt gelegd, kan het sabbelzakje verlichting geven bij het doorkomen van de (eerste) tandjes.

Heb je vragen over deze sabbelzakjes van Nijntje of over één van de andere producten van MamaLoes? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. Team MamaLoes staat voor je klaar!

3 resultaten
Filter