Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger A047011

Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger A047011

105.95

Op voorraad
Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie
Dit product wordt gratis verzonden!

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Productnummer: 6.221116.10.30.01
Product omschrijving

In de babykamer zet je vaak een verwarming aan, want je wilt natuurlijk niet dat je kleintje het te koud heeft. Nadeel hiervan is dat de lucht te droog kan worden, wat kan leiden tot problemen met de luchtwegen, verkoudheid, schilfering van de huid en irritatie door droge lippen. De Babymoov Hygro+ luchtbevochtiger kan deze problemen gelukkig voorkomen.

De Babymoov Hygro+ is een digitale luchtbevochtiger die ook de lucht zuivert en daarnaast beschikt over een aromaverstuiver die essentiële olieën (apart verkrijgbaar) kan verstuiven. De Hygro+ luchtbevochtiger heeft een stijlvol design met een makkelijk te bedienen touchscreen. Het gewenste luchtvochtigheidsgehalte is eenvoudig in te stellen (van 30% tot 90%) op iedere gewenste tijd.

Je kunt ervoor kiezen om de luchtvochtigheid automatisch of handmatig te regelen. Met de automatische hygrostaat functie stel je zelf het gewenste luchtvochtigheidspercentage in en zal de Babymoov Hygro+ zichzelf automatisch inschakelen wanneer de vochtigheid onder dit percentage komt en weer uitschakelen als de vochtigheid op het gewenste percentage is.

De uitgang van de koude stoom is 360° te draaien zodat de koude stoom iedere gewenste richting in kan blazen. Naast een luchtbevochtiger functioneert de Babymoov Hygro+ ook als een stijlvolle nachtlamp die maar liefst 7 kleuren licht kan geven. Op het digitale display van de Hygro+ wordt het huidige luchtvochtigheidsgehalte, de temperatuur en de tijd weergegeven. 

Met een watertank van 2,5 liter kan de luchtbevochtiger lang gebruikt worden voordat je hem weer bij moet vullen. De Hygro+ is geschikt voor ruimtes tot 20m2 en is met slechts 25dB erg stil. Kortom: een stijlvolle en functionele luchtbevochtiger voor een gezonde leefomgeving voor je kleintje.

Eigenschappen:

 • Stijlvolle, digitale luchtbevochtiger
 • Inclusief aromaverstuiver die essentiële olieën verstuift (olieën niet meegeleverd)
 • Eenvoudige bediening d.m.v. touchscreen
 • Luchtvochtigheidsgehalte instelbaar (van 30% tot 90%) op ieder gewenst tijdstip
 • Automatische of handmatige regeling van luchtvochtigheid
 • Automatische hygrostaat functie
 • Uitgang van koude stoom 360° draaibaar
 • Nachtlampfunctie met 7 verschillende kleuren
 • Digitaal display geeft luchtvochtigheidsgraad, temperatuur en tijd weer
 • Capaciteit: 2,5 liter
 • Stil in gebruik: slechts 25dB
 • Afmetingen: 27 x 24 x 35 cm
 • Luchtbevochtiger werkt op netstroom
Product kenmerken
Kleur: Multicolor
Inclusief: Nachtlamp met 7 kleuren
Exclusief: Aroma-olie
Afmetingen: 27 x 24 x 35 cm
Leeftijd: Vanaf 0 maanden
Garantie: Levenslange fabrieksgarantie
Algemeen: Luchtbevochtiger en reiniger met aromatherapie
EAN 3661276144187

3 van 3 beoordelingen

3 van 5 Sterren


33%

0%

33%

0%

33%14/10/2020

L. Gommers

Super! Makkelijk te bedienen en geluidsniveau zeer acceptabel. Schoonmaken gaat ook prima al mis ik wel een dopje in een hoek voor de laatste druppels eruit te kunnen gieten.

30/09/2020

Audrey

Ik heb een babymoov luchtbevochtiger gekocht, maar vind de gebruiksaanwijzing niet duidelijk. Ik stel de percentage in voor de babykamer van 45%-50%. Echter dan werkt de bevochtiger niet. Dus ik hrb mijn bedenkingen bij mijn aankoop. Hallo Audrey, Wat vervelend dat je problemen ervaart met je product. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, we helpen je graag! Team Mama Loes

09/10/2020

Anita

Heel slecht product, ik heb hem nu 1 jaar en nu is de binnenkant helemaal wit uitgeslagen na een aantal mailen te hebben gestuurd zeggen ze dat het komt omdat ik er olie in heb gedaan nou ik gebruik nooit olie erin alleen maar water, dus denk goed na voor je dit product koopt want als je er wat aan krijg dan is de service heel ver te zoeken. Beste Anita, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over jou aankoop. heb je hierover al contact gezocht met onze klantenservice? Wij helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team MamaLoes