ki et la zonnebril algemeen

Ki Et La

Ki Et La vertelt het verhaal van drie jeugdvrienden uit Nantes; nieuwsgierig, onafhankelijk, ambitieus en gespecialiseerd in zeer verschillende vakgebieden. Drie 'grote kinderen' met met dezelfde wens: een mooi project opstarten rond het welzijn en de gezondheid van kinderen. Uit die wens ontstaat het ambitieuze Franse merk Ki Et La; gespecialiseerd in zonnebrillen voor kinderen van 0 tot 6 jaar!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De producten van Ki Et La worden ontwikkeld met technieken die streven naar een hoge kwaliteit, speciaal voor de meeste comfort voor de kinderen en ook geluk voor de ouders.

Ki Et La maakt in de vormgeving van de zonnebrilletjes gebruik van innovatieve technieken, voor extra bescherming én gebruikersgemak. Zo zijn brillen bijna niet kapot te krijgen en bovendien zijn de Diabola-brillen tweezijdig te gebruiken! Ook leuk: je kleintje ziet er met een Ki Et La brilletje meteen superhip uit.

Het merk wil daarnaast ook nog haar ecologische voetafdruk verminderen door zo veel mogelijk met recyclebare en milieuvriendelijke grondstoffen te werken in de producten én hun verpakkings- en presentatiemateriaal.

Bij MamaLoes shop je de Ki Et La series 'Diabola' (voor kinderen van 0 tot 18 maanden) en 'Jokaki' (voor kinderen van 12 tot 30 maanden). Kijk rustig rond op deze pagina en aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen, wij helpen je graag! 

Ki Et La Collectie 2016