Idol Eyes

De Idol Eyes Baby Wrapz 2 zonnebrillen zijn de enige zonnebrillen ter wereld met verwisselbare pootjes en 2 hoofdbandjes. Door middel van een uniek kliksysteem kun je de pootjes heel makkelijk verwisselen voor een hoofdbandje. Het zachte en buigzame rubberen montuur maakt de zonnebril 
uitermate comfortabel en praktisch onbreekbaar. Idol Eyes geeft dan ook maar liefst 3 jaar garantie!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Je kind kan deze unieke kwaliteitszonnebril dragen vanaf 0 jaar. De Baby Wrapz 2 baby & kinder zonnebril wordt geleverd met 2 hoofdbandjes met elk een verschillende lengte. Elk bandje heeft een klittenbandsluiting, zodat het bandje precies op maat ingesteld kan worden. De hoofdbandjes zijn gemaakt van soepel neopreen. Dit draagt prettig en zorgt er ook voor dat de bril in het water blijft drijven. De toevoeging van zachte rubberen pootjes maakt deze zonnebril geschikt voor kinderen t/m ca. 5 jaar. 

Idol Eyes is een Australisch merk, dat sinds 1987 Australië's nummer 1 is onder de kinderzonnebrillen. Idol Eyes gebruikt alleen de allerbeste slagvaste polycarbonaat lenzen met 100% UV bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het is de missie van Idol Eyes om vooral de ogen van baby's en jonge kinderen te beschermen. Hoe jonger het kind, hoe kwetsbaarder de ogen! Een goede bescherming van kinderogen kan een oogziekte op latere leeftijd voorkomen.