Ki Et La Zonnehoedjes

Ki Et La vertelt het verhaal van drie jeugdvrienden uit Nantes; nieuwsgierig, onafhankelijk, ambitieus en gespecialiseerd in zeer verschillende vakgebieden. Drie 'grote kinderen' met met dezelfde wens: een mooi project opstarten rond het welzijn en de gezondheid van kinderen. Uit die wens ontstaat het ambitieuze Franse merk Ki Et La; gespecialiseerd in stijlvolle producten voor kinderen van 0 tot 6 jaar die optimale bescherming bieden tegen de zon!

-48%
Ki Et La Kapel Panama Sky 4 - 6 Jr Zonnehoedje KA4SKY Leegverkoop

Ki Et La Kapel Panama Sky 4 - 6 Jr Zonnehoedje KA4SKY

(0)

Adviesprijs: 24.99

Special Price 12.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De producten van Ki Et La worden ontwikkeld met technieken die streven naar een hoge kwaliteit, speciaal voor de meeste comfort voor de kinderen en ook geluk voor de ouders.

Ki Et La maakt in de vormgeving van haar producten gebruik van innovatieve technieken, voor extra bescherming én gebruikersgemak. Zo beschermen de hoedjes extra goed (SPF50) en bovendien zijn ze tweezijdig te gebruiken! Ook leuk: je kleintje ziet er met een Ki Et La hoedje of mutsje meteen superhip uit!

Het merk wil daarnaast ook nog haar ecologische voetafdruk verminderen door zo veel mogelijk met recyclebare en milieuvriendelijke grondstoffen te werken in de producten én hun verpakkings- en presentatiemateriaal.

Bij MamaLoes shop je de Ki Et La zonnehoedjes in twee leeftijdscategorieën; van 6 - 12 maanden en van 12 tot 18 maanden. Kijk rustig rond op deze pagina en aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen, wij helpen je graag!