Chicco

De Chicco Next2Me wieg is niet zomaar een wiegje... De praktische 'wieg aan bed' van Chicco is uiterst veelzijdig; je kunt hem losstaand gebruiken, maar ook eenvoudig aan je eigen bed bevestigen. Je kindje ligt zo comfortabel en veilig in zijn of haar eigen bedje, maar is toch heel dichtbij je. Zo slaap je heel eenvoudig zij aan zij met je kleintje; extra rustgevend voor zowel je baby als voor jou zelf!

Chicco Next2Me Wiegjes: Praktisch en comfortabel

Het Chicco Next2Me wiegje bevordert het samen slapen, waardoor je baby 's nachts dicht bij je is en toch in zijn of haar eigen bedje ligt. Dit helpt pasgeborenen te wennen aan het dag-nacht-ritme, het vereenvoudigt het geven van borstvoeding voor de moeders, het stelt je gerust en geeft je kind een veilig gevoel. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen slapen de band versterkt tussen jou en je kind en helpt het je kind om zelfverzekerder en sociaal op te groeien. 

Het wiegje heeft wielen en is daardoor makkelijk te verplaatsen. Bovendien is de Chicco Next2Me gebruiksvriendelijk, makkelijk te verstellen en hij past aan vrijwel ieder bed!

De wiegjes van Chicco zijn veilig en gemakkelijk online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Voor vragen of persoonlijk advies kan je altijd contact met ons opnemen. Je bent ook van harte welkom in één van onze winkels, zodat je de Chicco wieg met eigen ogen kunt zien!