Babygo Wiegjes aan Bed

De mooie Babygo wiegjes aan bed bevorderen het samen slapen, waardoor je baby 's nachts dicht bij je is en toch in zijn of haar eigen bedje ligt. De wiegjes zijn eenvoudig te monteren en demonteren en de bekleding kan verwijderd en gewassen worden. Het grote voordeel van het wiegje is dat het mogelijk wordt om samen met je baby te slapen.

Babygo Wieg aan Bed

Samen slapen helpt pasgeborenen te wennen aan het dag-nacht-ritme, het vereenvoudigt het geven van borstvoeding voor de moeders, het stelt je gerust en geeft je kind een veilig gevoel. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen slapen de band versterkt tussen jou en je kind en helpt het je kind om zelfverzekerder en sociaal op te groeien.

Met de Babygo wiegjes aan bed zal jouw kleine heerlijk bij jou wegdromen. Het wiegje is niet alleen ideaal om het dag-nachtritme te bevorderen, maar ook wanneer je borstvoeding geeft aan jouw kleine. De Babygo wiegjes bestel je gemakkelijk en veilig online bij MamaLoes Babysjop. Heb jij nog vragen over de wiegjes of een van onze andere producten van de website? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar.