Beaba

Het Beaba nachtlampje is een vrolijk nachtlampje in de vorm van een kaboutertje. Daarom staat het Beaba nachtlampje ook wel bekend als Beaba Kabouterlamp. De Beaba kabouterlamp ziet er niet alleen vrolijk en lief uit, maar helpt je kleine ook nog eens om rustig en kalm in slaap te vallen. Doordat je de lichtsterkte van het Beaba nachtlampje zelf kunt bepalen is deze geschikt voor iedere baby en voor iedere babykamer.

Wanneer je kind ouder wordt is het Beaba nachtlampje op een andere manier te gebruiken. Veel kinderen vinden het namelijk niet fijn om bijvoorbeeld 's nachts in het donker naar de wc te moeten. De Beaba Kabouterlamp biedt dan een oplossing. Het lampje kan namelijk ook gebruikt worden als zaklampje. Dankzij de LED verlichting wordt de Beaba Kabouterlamp namelijk niet warm en kan deze dus veilig vastgehouden worden door je kind.

Het Beaba nachtlampje is in verschillende kleuren, en natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop. Wil je meer weten over de Kabouterlamp of één van onze andere producten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in één van onze winkels!