Handed By

Waar je stijl en netheid tegenkomt kom je meestal ook een opbergmand van Handed By tegen. Niets zegt namelijk beter dat je houdt van een goed uitziend en net opgeruimd onderkomen dan het hebben van 1 of meerdere Handed By manden. Niet voor niets is het hebben van een Handed By opbergmand erg populair.

Naast de schoonheid en handigheid zijn Handed By manden ook nog eens zeer milieuvriendelijk doordat iedere opbergmand gemaakt is van zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Handed By manden zijn in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar en doordat ze bestaan uit gevlochten kunststof zijn manden van Handed By erg licht van gewicht en tegelijkertijd oersterk.

Alle Handed By manden zijn met de hand gevlochten wat zorgt voor een mooi en traditioneel design. Als laatste is het het vermelden waard dat door de gebruikte materialen Handed By manden waterbestendig zijn en hierdoor zeer makkelijk schoon te maken zijn. Dit laatste is ook handig bij het multifunctionele gebruik als een opbergmand ineens beter gebruikt kan worden in een andere functie. 

Kijk dus gerust rond in onze Handed By manden collectie en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.