Osann

Een prachtig inklapbaar ledikant van Osann is een zeer handige en praktische aanwinst voor iedere kinderkamer. Met een Osann ledikant kun je er zeker van zijn dat je de hoogst haalbare kwaliteit in huis hebt gehaald. Doordat ze gemaakt zijn van massief beukenhout zijn ze verschrikkelijk stevig en hierdoor zeer duurzaam voor een lekker lange gebruiksduur. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Osann Ledikantjes

Een ledikant van Osann is zeer makkelijk inklapbaar waardoor ze populair zijn onder omas en opas waar de kleinkinderen regelmatig op bezoek komen. In een handomdraai heb je het ledikantje compact opgeborgen voor de volgende logeerpartij. Natuurlijk is hij voor papas en mamas ook zeer praktisch in het gebruik door de in hoogte verstelbare bodem en de makkelijk verwijderbare spijlen. 

Osann ledikanten zijn verkrijgbaar in een mooie naturel kleur en een mooie gelakte witte kleur. Welke je het beste vind passen thuis laten we natuurlijk volledig aan jou over, maar we staan altijd voor je klaar bij vragen of voor persoonlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op!