Aerosleep wieg matrasbeschermer

Aerosleep zorgt voor een doorbraak in het slaapcomfort van baby’s. De matrasbeschermers zijn door hun unieke, luchtdoorlatende structuur ideaal om van elk babybedje een veilig en gezond slaapplekje te maken. De matrasbeschermer van Aerosleep houdt het bedje droog en staat garant voor een aangenaam slaapklimaat. Bovendien zijn de matrasbeschermers van Aerosleep wasbaar op 60 graden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Aerosleep matrastoppers voor in de wieg

Voor extra slaapcomfort van je baby kun je kiezen voor een matrastopper van Aerosleep. Je kiest dan voor een matrasbeschermer die goed ventileert, snel droog is en wasbaar is op 60 graden. Als je kindje van rug naar buik draait, is het luchtdoorlatende materiaal van de Aerosleep matrastopper ideaal. Je baby kan lekker doorslapen en vrij ademen. 

Heb je behoefte aan advies over de Aerosleep matrastopper voor in de wieg? Of heb je vragen over één van onze andere matrassen of slaap-artikelen voor je baby? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels in Breda of Goirle. Team MamaLoes staat voor je klaar.