Wiegmatras

Bij MamaLoes ben je aan het juiste adres voor een wiegmatras. Een optimale ondersteuning van het lichaam tijdens de vele uren slaap is essentieel voor je baby. Tevens is een uitstekende ventilatie van het wiegmatras van groot belang. Een wiegmatras met goede ventilatie is bevorderlijk voor de gezondheid en voor de veiligheid van je kind.

Een kind beweegt veel, ook tijdens de slaap. Daarom is het belangrijk om een goed matras in de wieg te hebben liggen. De soepelheid van een wiegmatras is dan ook een belangrijke comfortverhogende factor. Al deze aspecten, ondersteuning, comfort en veiligheid, wegen mee bij de aanschaf van een goed wiegmatras(je).

Veel wiegen zijn niet recht, maar ovaal. Daarom ben je bij MamaLoes ook aan het juiste adres voor een ovalen wiegmatras. Dus wat voor type wieg je ook hebt, MamaLoes heeft gegarandeerd een geschikt wiegmatras voor je! Heb je vragen over de aanschaf van een matras voor de wieg? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want we helpen je graag verder!