Wiegmatras

Bij MamaLoes ben je aan het juiste adres voor een goed wiegmatras. Baby's en jonge kinderen slapen veel en dan is een optimale ondersteuning van het lichaam essentieel. Een goed wiegmatras moet ook uitstekend ventileren. Dit is belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van je baby.

Wiegmatras aanschaffen

Een kind beweegt veel, ook tijdens de slaap. Daarom is het belangrijk om een goed matras in de wieg te hebben liggen. De soepelheid van een wiegmatras is dan ook een belangrijke comfortverhogende factor. Al deze aspecten, ondersteuning, comfort en veiligheid, wegen mee bij de aanschaf van een goed wiegmatras(je).

Veel wiegjes zijn niet recht, maar ovaal. Daarom ben je bij MamaLoes ook aan het juiste adres voor een ovalen wiegmatras. Dus wat voor type wieg je ook hebt, MamaLoes heeft gegarandeerd een geschikt wiegmatras voor je! Heb je vragen over de aanschaf van een matras voor de wieg? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen want we helpen je graag verder! Je kan natuurlijk ook langskomen in één van onze winkels voor advies. Team MamaLoes staat voor je klaar.