Aerosleep

De Aerosleep matras producten zorgen ervoor dat je baby veilig slaapt. De producten van Aerosleep bestaan o.a. uit matrasbeschermers, matrassen en hoeslakens. Deze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en met gebruik van geavanceerde technologieën. Hierdoor kan Aerosleep op je matras de veiligste slaap voor je baby garanderen met een vrije ademhaling en optimale hygiëne als belangrijkste kenmerk. Het bekendste Aerosleep product is de Aerosleep Baby Protect matrasbeschermer.

Aerosleep Baby Protect

De Aerosleep Baby Protect matrasbeschermer kan op ieder matras gelegd worden om zo de veiligste slaapplek voor je baby te creëren. De Aerosleep Baby Protect beschikt over een open 3D structuur die verschillende voordelen biedt. Zo kan je baby altijd vrij ademen op het matras, zelfs als je baby op eigen kracht op zijn of haar buikje rolt. Daarnaast beschermt de Aerosleep Baby Protect je baby tegen bacterieën die zich in het matras nestelen. 

Wanneer braaksel in het matras doordringt vormt het daar een broeihaard van bacteriën. Dit heeft een gevaarlijke invloed op de gezondheid van je baby. De Aerosleep Baby Protect heeft echter een ondoordringbare beschermlaag zodat bacteriën geen kans hebben om het matras te bereiken. De Baby Protect zelf kan eenvoudig gewassen worden zodat de bacteriën meteen onschadelijk worden gemaakt. 

In onderstaand filmpje zie je alle voordelen die de Aerosleep Baby Protect  op het matras biedt: