Baninni

Het is belangrijk dat je kind het altijd lekker warm heeft in zijn of haar ledikantje, maar ook in de kinderwagen of autostoel! Een lekker zacht en warm babydekentje is daarom onmisbaar. Voor een deken ben je bij MamaLoes Babysjop aan het juiste adres! Je vindt in onze webshop een ruime keus aan prachtige ledikantdekens, van verschillende stijlvolle merken zoals Baninni!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bij MamaLoes Babysjop vind je een ruime collectie ledikantdekentjes van Baninni! Of je nou zoekt naar Pipa Dot, Tobi Cable of Dodo Wave, alle collecties van Baninni zijn heerlijk zacht, hebben een natuurlijke en stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij het aanschaffen van een Baninni deken ben je verzekerd van de beste kwaliteit dekens tegen een scherpe prijs!

Omdat de ledikantdekentjes van Baninni - net zoals alle andere producten bij MamaLoes - direct uit voorraad leverbaar zijn, heb je ze lekker snel in huis! Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs in één van onze winkels om alle Baninni dekens zelf te kunnen zien en voelen!