Baby's Only

Het is belangrijk dat je kind het altijd lekker warm heeft in zijn of haar ledikantje, maar ook in de kinderwagen of autostoel! Een lekker zacht en warm babydekentje is daarom onmisbaar. Voor een ledikantdeken ben je bij MamaLoes Babysjop aan het juiste adres! Je vindt in onze webshop een ruime keus aan prachtige ledikantdekentjes, van verschillende stijlvolle merken zoals Baby's Only!

De prachtige ledikantdekens van het merk Baby's Only komen uit ons eigen waterlandje. De dekens zijn allemaal met het oog op kwaliteit gemaakt en ze zijn heerlijk zacht voor je kleintje. Iedere deken is natuurlijk te gebruiken voor het ledikant maar kan net zo makkelijk gebruikt worden op de bank of in de auto. De fijn gebreide stof zorgt ervoor dat iedere wiegdeken een hippe blikvanger voor in de kinderkamer wordt.

Kijk eens lekker rond in de Baby's Only dekenscollectie en laat je verleiden! Voor vragen of persoonlijk advies hoef je alleen maar contact op te nemen met Team MamaLoes! Voor vragen of persoonlijk advies staat het MamaLoes-team klaar om je te helpen, aarzel dus bij vragen niet om contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook altijd!